6. des
 
Biffgryte
Gode, varme gryter blir det aldri for mange av. Her er møre biffstrimler av norsk kvalitet blandet med utenlands inspirasjon.600 g biffkjøtt i strimler 2 ss margarin til steking 1⁄2 ts salt 1⁄4 ts pepper

0
Publisert: 12.nov.2015 04.00
Oppdatert: 12.nov.2015 04.00

2 båter finhakket hvitløk

600 g søtpotet i små terninger

1 ss olje til steking

1 boks hakket hermetiske tomater (à 400 g)

8 dl vann

2 stk hønsebuljongterning

1 3⁄4 dl quinoa

1 - 2 ts chilipulver

1⁄2 ts salt

1⁄4 ts pepper

1 boks hermetiske sorte bønner

2 ss hakket frisk kruspersilleSlik gjør du:

1. Fres hvitløk og søtpotet i en varm gryte med olje.

2. Ha i hermetisk tomat og utblandet buljong, og kok i 5 minutter.

3. Tilsett quinoa, og kok gryten til søtpoteten er mør, ca. 15 minutter.

4. Stek biffstrimler i flere omganger i en varm stekepanne med litt margarin. Krydre med salt og pepper.

5. Skyll hermetiske bønner godt, og ha dem over i gryten sammen med det stekte kjøttet. Vend alt sammen. Smak til gryten med chilipulver, salt og pepper.

Dryss på grovhakket kruspersille til pynt. (Matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke