7. des
Benjamin kippersund: Spiller og gjøgler på instrumentet.
 
Big Easy Band
Storbandet Big Easy Band holder to konserter i helga. Hamar Teater fredag, mens turen går til Kulturhuset Banken på Lillehammer lørdag. Big Easy Band ledes av Baard Melhuus. Artistene Tom Styve fra Lillehammer/Fåberg, Øivind Roos, Kongsvinger og Benjamin Kippersund, Hamar er også med og godt synlige og hørbare undervegs.

0
Publisert: 25.mai.2016 04.07
Oppdatert: 25.mai.2016 04.07

Eda-Pelle gestaltes av Kongsvingers ukronede revykonge, Øivind Roos. Han har vært selve symbolet på revy, teater og komikk i Glåmdalsregionen siden midten av 80-tallet. Eda-Pelle er en sprø, svensk skrothandler med et litt forvokst selvbilde. Med sin corny blågule drakt kræsjer han inn i selskapet, ofte med trekkspill, lager han både musikalsk og verbalt tullball.

«Humor i musikken» er stikkord for konsertene. Programmet er inspirert av alt fra Spike Jones, Gerard Hoffnung, Frank Zappa til Leif Juster, Jens Book Jenssen og Rolf Just Nielsen. Og da er det vel ikke mer å si enn at det blir masse humor på høyt musikalsk nivå.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke