11. des
KONSERT: Folkelig barokkmusikk med Biobarokk.
 
Biobarokk
Tidligmusikkensemblet Biobarokk har konsert med folkelig barokkmusikk på Fokhol gård søndag klokka 16.00.

Publisert: 24.feb.2017 09.22
Oppdatert: 24.feb.2017 09.23

I konserten som byr på «folkebarokk» fra Norge, Skottland og Italia, litt norsk folkemusikk, og kunstmusikk av komponister som Händel og Purcell, presenterer Biobarokk et bilde av hvordan musikklivet i Norge kunne arte seg på 1700-tallet da ni av ti nordmenn fortsatt levde på landet. Det kunne ta lang tid før nye strømninger nådde de norske byene, og enda lenger før de kom til bygda. Men selv om barokkmusikk fra kontinentet hovedsakelig ble spilt i byene og på de store gårdene, levde musikken sitt eget liv. Folk spilte sin egen folkemusikk og musikk som hadde funnet vegen nordover fra kontinentet. Ensemblet består av Kristin Janset (blokkfløyte), Roar Blåsmo-Falnes (barokkcello), Lynetta Taylor Hansen (traverso og blokkfløyte) og Thomas Schoofs Melheim (teorbe/barokkgitar). Det blir salg av kaffe og kaker før og etter konserten.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke