11. des
ABSURD TEATER: Med Jammy Voo. Her fra forestillingen «Something Blue».
 
«Birdhouse» og «Brødrene Østermanns Huskors»

Publisert: 28.jun.2012 04.12
Oppdatert: -
Hamar Teater har sommeravslutning med to svært ulike forestillinger, men begge med humor som fortegn.
Torsdag klokka 19.00 har det internasjonale teaterkompaniet, Jammy Voo Theatre, arbeidsvisning på «Birdhouse». Forestillingen foregår på engelsk. I denne fantastisk surrealistiske skrekk-komedien, fritt basert på Alfred Hitchcocks «The Birds», presenterer Jammy Voo en vill blanding av absurd fysisk teater med «dark clowning», figurteater og levende originalmusikk fra kompaniets musiker Greg Hall, som også holder en minikonsert i baren etter forestillingen. Jammy Voo består av Kate Edwards (UK), Emily Kreider (USA), Eliza Wills-Crisp (UK) og Yngvild Aspeli (NO). Kompaniet samarbeider med komponist og musiker Greg Hall (UK) og lysdesigner Domenic Jefferey (UK). De har base i England, og har mottatt gode kritikker for sine tidligere produksjoner «Something Blue» og «A Corner of the Ocean».
Fredag klokka 16.00 viser Turnékompaniet resultatet av en tredagers workshop med folkekomedien «Brødrene Østermanns Huskors», som har premiere i september. Et poeng er at det i begge forestillingene arbeides med humor. Jammy Voo representerer den nyskapende, absurde og internasjonale unge generasjonen, mens Turnékompaniet søker bakover i den klassiske gamle folkekomedien.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke