23. okt
 
Biri Musikkfæst

Publisert: 03.jun.2011 04:12
Oppdatert: -
Fredag og lørdag går Biri Musikkfæst 2011 av stabelen på Honne Kurs- og konferansehotell i regi av Hagbart & Bredo Entertainment.
På programmet fredag kveld står «Usett» der unge, lokale og uetablerte band råder scenen og viser hva som rører seg i bygdas og distriktets musikkmiljø.
Lørdag åpner seansen med rockquiz under ledelse av ikke ukjente Finn Bjelke fra programmene «Herreavdelingen» og «Rockquiz».
Tracie Hunter Band fra England entrer scenen lørdag, noe som borger for et skikkelig rockeshow. Traci Hunter er arvelig belastet som datter av Ian Hunter fra det legendariske 70-tallsbandet Mott the Hoople.
Arrangørene er også svært fornøyd med at de har fått El Cuero til Biri. Bandet har akkurat gitt ut ny plate, og er spådd en lysende karriere av musikkritikerne. Bandet ble startet i Kristiansund i 2005, og stikkord er en fot i drivende rock med lange soloer og en fot i americanaverdenen, noe som skaper en herlig kontrast fra det sarte, lavmælte til de absolutte høydepunktene med tunge soloworkouts.
Biri Allstar Band Chapter III står også på plakaten lørdag kveld.
Det blir i tillegg rock- og gitarworkshop med gitaristen Arild Nygaard fra Sidetrack lørdag formiddag.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke