14. des
 
Blåbær- mufinns
Egner seg godt til «rett i munnen», til matpakka på jobben eller skituren.

0
Publisert: 02.des.2014 04.00
Oppdatert: 02.des.2014 03.59

2 egg1,5 dl sukker75 gr smeltet smør1/2 dl melk3 dl hvetemel1 ts bakepulver2 dl blåbærFremgangsmåte:(20 stk)Sett ovnen på 225 grader C.Visp egg og sukker til eggedosis. Tilsett det smeltede smøret, mel og bakepulver vekselvis med melken. Ha i blåbærene. Ha røren i muffinsformer og stek midt i ovnen i 12-15 minutter.Serveres varme eller lune med litt blåbærsyltetøy og pisket krem eller is til.Foto: InkognitoOppskriften er hentet fra frukt.no

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke