6. des
thor gotaas: Glad forteller, denne gang om det kristelige liv.
 
Blikk på det kristelige liv i Brumunddal

Publisert: 21.jan.2013 04.13
Oppdatert: -
Thor Gotaas har skrevet historien om Brumunddal. Han vet også mye om det kristelige liv i dala opp gjennom tidene. Riktignok har han ikke kjent det livet så godt fra innsiden, som han sier selv. Men han vil nok fortelle litt både om statskirken, Baptistkirken, Pinsevennene og Frelsesarmeen. Virksomheten til Einar Lundby og enkelte misjonsforeninger og hvordan forholdet har vært mellom de ulike kristelige miljøer og hvem som har preget de vil han også komme inn på.
Med en så fortellerglad person som Thor Gotaas er, kan det bli en interessant kveld med mange gode historiske skildringer, både av enkeltpersoner og miljøer. Kanskje også folk i salen har noen utfyllende kommentarer.
I forkant av foredraget vil Ringsaker kirkeakademi avvikle et kort årsmøte. Det hele starter klokka 19.00 i Brumunddal kirkestue. Det blir enkel servering.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke