250 gr smeltet smør
500 gr rørsukker eller lyst brunsukker
4 egg
2 ts vaniljesukker
5 dl hvetemel
1⁄2 ts bakepulver
2 1⁄2 dl hakkede pecannøtter
1 1⁄2 dl hakket hvit sjokolade
1 1⁄2 dl hakket melkesjokolade
Slik gjør du:
1. Forvarm stekeovnen til 190 °C.
2. Legg bakepapir i en liten langpanne eller ildfast form (ca. 23x33 cm)
3. Visp sammen smør, sukker og vaniljesukker. Tilsett egg og rør godt mellom hvert egg.
4. Rør inn mel og bakepulver. Grovhakk nøtter og sjokolade og vend det inn i røren. Hell røren i formen og bruk en slikkepott til å bre den jevnt ut.
5. Plasser formen midt i ovnen og bak til kaken akkurat har «satt» seg, ca. 35 minutter.
6. Avkjøl helt på rist, og løft kaken ut av formen ved hjelp av papiret. Del i passe store biter og server.
(Matprat.no)