11. des
KONSERT: Prosjektbandet Nor-Døst hyller Beatles og Blood, Sweat& Tears.
 
«Blood, Sweat and Beatles»
Prosjektbandet Nor-Døst har konsert med musikk av The Beatles og Blood, Sweat and Tears i Hamar Teater tirsdag klokka 19.00.

Publisert: 10.apr.2017 07.03
Oppdatert: 10.apr.2017 07.03

Konserten er en påskehyllest til jazzrockfusion-musikken fra The Beatles og Blood, Sweat and Tears.

– Blandingen av Blood, Sweat and Tears og Beatles var det Alf Kippersund Nordseth på slagverk som kom opp med – og vi tenkte med en gang at låter med Blood Sweat& Tears og Beatles passer godt sammen. Nor-Døst gjorde egne arrangementer på Beatles-låter på en produksjon i 2003 og noen av disse er tatt fram igjen nå. Blood Sweat& Tears har vi aldri gjort før, men hatt et forhold til i alle år, sa primus motor og bandets trombonist, Kåre Nordseth, til HA tidligere i måneden.

Eksempler på låter som skal framføres er «Go down Gambling», «Lucretia Mac Evil» og «Spinning Wheel» av Blood Sweat& Tears, og «Martha my Dear», «Day Tripper» og «Paperback Writer» av The Beatles.

De 12 musikerne kommer fra hele fylket, og på scenen står Unni Strypet Ligård, Elisabeth Erlien Ruud og Torkil Storli (vokal), Knut Solvang og Ole-Ronny Tyseng (gitarer), Helge Flatgård (tangenter), Simen Wie (bass), Alf Kippersund Nordseth (slagverk) og Olav Slagsvold, Tom Erik Antonsen og Kåre Nordseth (blåsere).

Fra 1996 og fram til i dag har Nor-Døst også spilt konserter med musikk av Pink Floyd, Queen, Bob Dylan, Bruce Springsteen, Michael Jackson, David Bowie og Frank Zappa.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke