7. des
 
Bokkveld med Linn Ullmann
Linn Ullmann kommer til bokkveld i Gravdahl Bokhandel i Hamar torsdag klokka 19.00 for å snakke om sin siste roman «Det dyrebare».

Publisert: 01.feb.2012 04.12
Oppdatert: -
Linn Ullmann kommer til bokkveld i Gravdahl Bokhandel i Hamar torsdag klokka 19.00 for å snakke om sin siste roman «Det dyrebare».
«Det dyrebare» er en fortelling om å fortelle, om hvordan liv uopphørlig diktes opp og om. Gradvis avdekkes en historie om kjærlighet og grådighet, om hemmelige liv og smertefulle forbindelser.
Linn Ullmann har skrevet en besettende, beksvart og humoristisk roman om sorg og overlevelse, om en familie som blir offer for sine egne hemmeligheter og om en brutal forbrytelse.
Linn Ullmann (født 1966) er utdannet ved New York University der hun studerte engelsk litteratur. Hun arbeider som journalist og kommentator i Aftenposten.
Da hun debuterte med romanen «Før du sovner» i 1998, var hun allerede etablert som kritiker og kulturjournalist i Norge.
Hennes andre roman «Når jeg er hos deg» ble utgitt I 2001, fulgt opp av romanen «Nåde» i 2002. Ullmanns fjerde roman «Et velsignet barn» kom høsten 2005, og ble nominert til Brageprisen, og kåret til beste oversatte roman i avisa The Independent i 2008.
I 2007 mottok hun Amalie Skram-prisen for sitt forfatterskap. Alle Linn Ullmanns romaner er utgitt i store deler av Europa og i USA, til sammen 31 språk.
I 2009 var hun med på å stifte kunstnersenteret Bergmangårdarna på Fårö, hvor hun også var kunstnerisk leder. I 2011 kom «Det dyrebare». For den ble hun nominert til P2-lytternes romanpris.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke