9. des
HELENE GUÅKER: Er en av de tre forfatterne med tilknytning til Ringsaker.FOTO: KINE BAKKE
 
Bokkveld med lokalt tilsnitt
Ringsaker biblioteks tradisjonelle bokkveld i biblioteket i Brumunddal søndag klokka 18.00 presenterer tre forfattere med tilknytning til Ringsaker.

Publisert: 25.okt.2014 04.00
Oppdatert: 25.okt.2014 04.00

De tre er Alf van der Hagen, som bodde i Ringsaker fra han var fem år til han var ferdig på videregående skole, Anne Kyong-Sook Øfsti, som er oppvokst i Brumunddal, og Helene Guåker, som er oppvokst og bosatt på Nes.

Alf van der Hagen presenterer sin intervjubok om den kjente forfatteren Kjell Askildsen, hvor de to samtaler om livet og litteraturen.

Helene Guåker snakker om sin nyeste bok «Vil ikke reise, kan ikke bli» hvor hun skildrer en ung kvinne som lever i et voldelig og ødeleggende parforhold.

Anne Kyong Sook Øfsti presenterer sin bok «Si at vi har hele dagen», som bygger på hennes egen historie som adoptivbarn fra Korea.

I tillegg tar NRK-journalist Marta Norheim for seg et utvalg av årets bøker.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke