9. des
KORTREISTE FRISTELSER: På Bondens marked.
 
Bondemarked og brøddag

Publisert: 18.okt.2014 04.00
Oppdatert: 18.okt.2014 04.00

Torget i Brumunddal er stedet for Bondens marked, som går av stabelen lørdag klokka 10.00-15.00. Markedet byr på kortreist mat rett fra produsenten, og Bakken Øvre Gårdsmat, Kjevla Bakeri, Linnea Finnskogen, Monssveen Gård, Løiten Hjorteoppdrett, Ommang Søndre og Sirupstynnkakebakeriet er på plass. Mellom klokka 12.00 og 15.00 blir det markering av Brøddagen på torget. Utstillerne er Bakeriet i Brumunddal med Trine Gotaas, Baker Kristiansen, Bakers Heba, Furnes Bygdekvinnelag, Veldre Bygdekvinnelag og Lucky Mat. Blant aktivitetene nevner vi brødkakekonkurransen hvor alle kan Stille opp med sitt beste brød. Vinnerbrødet inngår i sortimentet til Bakeriet i Brumunddal og Baker Kristiansen i en tidsbegrenset periode. Vi nevner også konkurransen «Lek med maten - Lag den morsomste brødskiva» med premiering. Råvarer fins på stedet, Veldre Bygdeungdomslag inspirerer og bistår undervegs. Premiering. I tillegg blir det brødquiz der du kan teste dine kunnskaper og vinne premier. Firkløveren 4H står for pinnebrødgrilling på bålpanner, og Kirkens Nødhjelp kommer også på besøk i forbindelse med TV-aksjonen. Solbjørg Tveiten og Annar By holder konsert klokka 12.00.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke