6. des
 
Bonita & The Blues Shacks
Det tyske bandet Bonita& The Blues Shacks gjester Hamar Bluesklubb med konsert på Gregers lørdag klokka 21.00.

Publisert: 19.apr.2017 06.02
Oppdatert: 19.apr.2017 06.01

«Bandet har spilt på festivaler og klubber over hele Europa de siste årene. Med sin drivende uptempo partyblues har de skaffet seg mange fans, og de er et klassisk eksempel på at de sammen er større enn summen av de enkelte enhetene», heter det i pressemeldingen fra Bluesklubben.

Denne gangen har bandet slått seg sammen den sør afrikanske r& b-sangerinnen Bonita, og stikkord er hete rytmer og mjuke soul- og bluesballader.

På scenen står Bonita Niessen (vokal), Michael «Maddy» Arlt (vokal og munnspill), Andreas Arlt (gitar og vokal), Henning Hauerken (kontrabass og bassgitar), Fabian Fritz (piano og orgel) og Andre Werkmeister (trommer og vokal).

«Bonita& The Blues Shacks finner ikke opp kruttet på nytt, men de har utmerket smak og 20 års erfaring. Den europeiske spillegleden, som bandet alltid har hatt og delt med andre band som belgiske The Seatsniffers, blandes med de amerikanske røttene som leveres med samme autentiske nerve for klassisk r& b som navn som Kim Wilson og hans tidvise kumpaner som Nick Curran og Kid Ramos fra Fabulous Thunderbirds har levert sakene med. Bonita Niessens inntreden gir bandet større vitalitet og et bredere register», sto det å lese i Bluesnews i februar 2016.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke