7. des
LIFE ON MARS: Nor-Døst med Knut og Johanne M. Kippersund Nesdal i spissen spiller Bowie.
 
Bowiebonanza
Nor-Døst foredrar variasjoner over kjente og mindre kjente låter av David Bowie i Hamar Teater lørdag klokka 19.00.

Publisert: 22.mar.2013 04.13
Oppdatert: -
Nor-Døst er et «paraplyband» som ledes av Kåre Nordseth.
Han har aldri lagt trombonen på hylla selv om de fleste nok kobler ham til et lysbord siden han i flere år har vært teknisk leder for blant annet festspillene i Elverum, Kongsberg Jazzfestival, Porsgrunn Internasjonale Teaterfestival (PIT), AnJazz og en hel haug med andre arrangementer.
Konsertene til Nor- Døstbandet er kjent for å være en fest- både for ører og øyne.
Under paraplyen samler det seg gang på gang spilleglade folk fra hele fylket.
Denne gangen er disse med: Eivind Strømstad og Ole Ronny Tyseng på gitar, Morten Strypet på bass, Tollef Østvang på slagverk, Alf Kippersund Nordseth og Henrik Fishbeck på perkusjon, Marielle Kristiansen og Jan Erik Nyhus på saksofon, Karoline Amb på bassklarinett, Gøril Mostu og Tom Erik Antonsen på trompet, Simen Wie på tuba, Thea Mostu, Tor Brekken, og sjefen sjøl, Kåre Nordseth på trombone. Og Knut og Johanne M. Kippersund Nesdal synger.
- Vi gjorde noe lignende i påsken i fjor, og responsen var overveldende. I år flytter vi det hele inn i den gamle bystyresalen, løsner på snippen og inviterer folk til å reise seg fra stolen, for Bowie-settet til Nor-Døst egner seg til mer en bare lytteglede. De leverer så mye glad energi fra scenen at det ikke er mulig å stå stille, hevder Inga-Live Kippersund.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke