12. des
GODE MENNESKER: Barnegruppa i Hamar teater spiller H.C. Andersen og Bertolt Brecht. Illustrasjonsfoto
 
Brecht og Andersen
Hamar Teaters barne- og ungdomsteatergruppe 2 viser to teaterstykker i Hamar Teater tirsdag klokka 18.00, nemlig «Det gode menneske fra Sezuan» av Bertholdt Brecht og «Den flyvende koffert» av H.C. Andersen.

Publisert: 27.mar.2012 04.12
Oppdatert: -
- Dette er starten på Hamar Teater sitt samarbeid med Hamar Kulturskole, som dermed har et fast teatertilbud til barn mellom 9 og 13 år (5.- 7. klasse). Vi gratulerer hverandre og sier hurra, sier Anders Kippersund i Turnekompaniet.
Hamar Teaters barne- og ungdomsteatergruppe 2 har i år vært delt i to hovedproduksjoner.
Solveig Laland Mohn har dramatisert H C Andersens «Den flygende koffert», og Jonas Jeremiassen Tomter har bearbeidet Bertholdt Brechts «Det gode menneske fra Sezuan».
Det kan være morsomt å merke seg at her er det to forskjellige vinklinger på samme kveld «Den flygende koffert» er et dramatisert eventyr for barn, som kan ha noe å si de voksne, mens «Det gode menneske fra Sezuan» er et skuespill for voksne som kan ha noe å si barn.
- Turnékompaniets valgspråk, «Vi legger lista så høyt at vi går rakrygget under», kan godt brukes på barneteararbeidet vårt. Det kan godt hende at det må grundig suffli og annen håndfast inngripen fra personalet til under forestilling for at vi skal komme i mål. Det er derfor vi har to forestillinger - slik at man kan få sjansen til å oppleve rollen sin to ganger., sier Anders Kippersund.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke