12. des
LOVSANG: Harald Høidahl.
 
Brødrene Høidahl til Stange

Publisert: 09.nov.2012 04.13
Oppdatert: -
Vallset Pinsemenighet, Stange Frikirke og Hedmark Misjonssenter har fellesmøter med brødrene Høidahl i Teatersalen i Stangehallen lørdag og søndag. Lørdag blir det undervisning klokka 13.00-15.00 og kveldsmøte klokka 19.00. Søndag er det gudstjeneste klokka 11.00 og ettermiddagsmøte klokka 17.00. Remi Høidahl er helgens taler. Han har vært søndagsskolelærer, ungdomspastor, distriktspastor, bibelskolelærer og er nå pastor i Troens Ord i Sarpsborg. Han arbeidet ved Livets Ord i Sverige i mange år før han kom til Sarpsborg for tre år siden. Harald Høidahl som skal lede lovsangen, er musiker og produsent. I 2001 kom han med sin første plate, «Du er min Gud». Siden er det blitt fem innspillinger. Den siste, «Nu är vi ett i Jesus - Gemenskap», ble utgitt i fjor. I fjor høst startet han opp musikkskolen Gamlebyen Musikkskole i Fredrikstad.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke