8. des
IDYLLISK STED: Møllerstua ligger flott til. Dette bildet er fra et tidligere marked.
 
Brukshåndverk

Publisert: 02.sep.2010 04.12
Oppdatert: -
Nordre Ringsaker Husflidslag holder lørdag og søndag marked i Møllerstua, lagets eget lokale i Moelv. Der blir det i helga mange og ulike aktiviteter. Blant annet blir det demonstrasjon av trykking på skinnfell, vise hvordan du går fram i lappeteknikk, hvordan sølvsmykker lages i smia og perlelaging. Ellers bugner bordene av håndarbeider i mange teknikker. Og for alle som ikke er blant de mest nevenyttige, kan det sikkert være mye som frister. Helt sikkert vil det smake med kaffe og svele.
Laget teller rundt 120 medlemmer og de driver med mange aktiviteter i Møllerstua hele uka gjennom. Hver tirsdag holder de åpent hus. Da kan du ta med deg ditt eget håndarbeid, stikke ut i smia, eller kanskje sette deg ved en vev, eller bare snakke med andre, for den saks skyld. Alle har med seg litt til felles lunsjbord. Et veldig populært tilbud, ifølge Else Berit Finstad Rudolph som er med i komiteen for markedet.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke