9. des
SOMMER: Med Ådalsbruk musikkforening.
 
Bruksmusikkens sommerkonsert

Publisert: 04.jun.2016 04.00
Oppdatert: 04.jun.2016 04.00

Ådalsbruk Musikkforening, eller Bruksmusikken, med dirigent Christian Tenfjord inviterer til sommerkonsert i Løten Kino søndag klokka 18.00. Konserten vil inneholde mye variert musikk, samt lokale, unge solister fra nærområdet. Anne Marthe Galtestad spiller tuba, hun er blant annet med i Romedal og Vallset Jente- og Guttekorps, og Malin Brevig spiller Saksofon. Hun er blant annet med i Løten Skolekorps. I tillegg blir det også solister fra egne rekker. Kveldens konferansier er Øivind Roos, mest kjent som sitt alter ego Eda-Pelle, «et grensetilfelle av en ytterst tvilsom dragspelcharmör fra västra Värmland» med 29-årsjubileum som artist i år. Det foreligger et reelt trusselbilde på at han vil gjøre seg gjeldende i blågul kavaj med tvilsomme historier og låter fra sin nye CD «Eda-Pelles näst bästa». Ådalsbruk Musikkforening ble stiftet i1870, og er et av landets eldste janitsjarkorps. I dag har korpset rundt 45 medlemmer.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke