7. des
Foran fra venstre:Magnus og Mathias K. Mathiesen, 2 år og Arne Magnus og Astrid Nydal, 6 1/2 år og mødrene Tone Kristiansen og Lene Ripsrud.
 
Bruktmarked
Hamar og omegn tvillingforening arrangerer lørdag 21. april bruktmarked på Rollsløkken skole. Selvsagt trenger du verken være tvilling eller ha tvillinger for å levere, eller kjøpe brukt barnetøy og utstyr. Nå som det er vår er det nok ikke så aktuelt med ski og akebrett. Sykler, vogner, leker og klær derimot er lett omsettelig.

Publisert: 02.apr.2012 04.13
Oppdatert: -
Riktignok er det litt tid til selve bruktmarkedet. Men skulle det bli en dag eller to med litt dårlig utevær i påsken kan en jo benytte dagene til å rydde litt. For det er ikke alle, faktisk er det ganske mange, som verken drar på hyttetur eller langt bort. Alle som har barn vet hvor fort det tårner seg opp i skap, loft og garasjer av klær og utstyr som barna har vokst fra.
Barneklær er som regel ikke utstlitt, bare rett og slett for korte både på armer og ben. Og vogner, sykler og leker må jo også fornyes og forstørres. Da er det godt å bli kvitt noe av det gamle. Det er også fint at det kan komme andre til nytte.
For at dette skal bli godt organisert må de som har noe å levere ta kontakt med Lene Ripsrud, som er leder i klubben. Foreningen må nemlig gi «leverandørene» en kode, slik at utbetalingen etter markedet går rettferdig for seg. Under markedet skal alle varer være kodet og priset. Foreningen har nemlig hatt marked mange ganger før og vet hvor lurt det er å organiserer på forhånd. Så dermed er oppfordringen gitt til barnefamilier og for dem som for lengst har utflyttede unger: Påsken kan brukes til å rydde. Ta kontakt med foreningen rett over påske. Dere får bedre plass og andre kan gjøre et godt kjøp.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke