5. des
 
Bruschetta med røkelaks rkelakskrem

Publisert: 07.mai.2018 15.43
Oppdatert: 07.mai.2018 17.36

Bruschetta med laksekrem er en lekker og smakfull forrett som passer perfekt nårdu skal ha et litt finere selskap som konfirmasjon, dåp eller navnefest, eller spise godt på noen av årets høytidsdager. Ingredienser:

300 gr røkelaks

1 pakke snøfrisk naturell (á 125 g

1 boks rømme

1 ss finhakket frisk gressløk

1 ss finhakket frisk dill

saft av 1⁄4 stk sitron

1⁄2 ts salt

1⁄4 ts pepper

8 skiver baguette

1 ss smør til steking

1 pakke spirer

1 glass lakserogn

2 stilker frisk dill til pynt

Slik gjør du:

1. Kutt røkelaks i små terninger.

2. Stivpisk snøfrisk og rømme. Vend inn røkelaks og hakkede urter. Smak til med salt, pepper og litt sitron.

3. Stek skiver av baguette i en varm stekepanne med smør til de er gyllne og sprø. Legg skivene over på et kjøkkenpapir slik at overflødig fett renner av. Avkjøl.

4. Legg litt spirer på hver av de stekte brødskivene. Bruk to skjeer og form små «egg» av laksekremen. Legg eggene oppå spirene og pynt med lakserogn.

(Matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke