14. des
BRYLLUP: Søndag ringer bryllupsklokkene inn til bryllupsmesse.
 
Bryllupsmesse med stort moteshow

Publisert: 20.jan.2011 04.12
Oppdatert: -
Søndag arrangerer Nowak Entertainment Hedmark sin tradisjonelle Bryllupsmesse på Rica Hotel på Olrud i Furnes.
Bryllupsmessa byr på utstilling før og etter moteshowet, der Madeleine Cederström fra NRK er konferansier. Koreografien er ved hamarjenta Linn Marie Holt Zachariassen.
Christian Fredrik Sandberg som er aktuell i TV2-programmet Jakten på kjærligheten kommer til messa også.
Arrangementet har høstet stor suksess med rundt 400 besøkende hver gang, og i år kommer 24 utstillere fra hele østlandsområdet.
Blant utstillerne er det frisører, gullsmeder, fotografer, blomsterforretninger og blomsterdesignere, bakere, bilfirmaer, gaveforretninger, hud- og fotpleiere, og ikke minst brudesalonger.
Dansekroken i Nydal ved Ringsaker Danseklubb lærer deg å danse brudevals, mens Sjokoladesøstrene fra Fredrikstad leier ut sjokoladefontener. Kanskje rennende sjokolade fra 120 centimeters høyde er et godt alternativ til den tradisjonelle bryllupskaka?
Nowak Entertainment har arrangert en rekke bryllupsmesser, og Hamar har satt seg på bryllupskartet med sin femte bryllupsmesse, som byr på alt hjertet kan begjære til bryllupet, bortsett fra brud og brudgom.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke