10. des
SKIHYGGE: Det meldes om gode forhold i alpinbakken på Budor.
 
Budor skitrekk
Alpinbakken på Budor er nå i full drift med gode snøforhold i anlegget. Det meldes også om gode forhold i langrennsløypene innover Hedmarksvidda.

Publisert: 31.des.2013 04.13
Oppdatert: -
Budor Skitrekk har to tallerkenheiser på 900 meter, flomlysanlegg, fem nedfarter for alpint og snowboard, en nedfart spesielt tilpasset snowboard, kjelkeaking med transport, eget skilekområde med skiband og varmestue.
Skitrekket er åpent alle dager klokka 10.00-16.00 til og med 5. januar og det er kveldskjøring fra torsdag. Kveldsåpningstidene er tirsdag, torsdag og fredag klokka 18.00-21.00.
Budor Gjestegård er åpen hver dag klokka 11.00-18.00 (klokka 21.00 fredag), og nyttårsaften serveres tre retters middag med dans og åpen bar fra klokka 19.00. Bord kan bestilles hos gjestegården.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke