5. des
 
Bulgursalat
Bulgur er knuste hvetekorn, som bare skal bløtlegges i kokende vann noen minutter før de er ferdige til bruk. Denne bulgursalaten med egg er et mettende og deilig alternativ til den tradisjonelle middagen!

Publisert: 04.jun.2013 04.13
Oppdatert: -
Ingredienser
6 stk egg
250 g bulgur
1 stk fennikel
1 bunt vårløk
6 stk soltørkede tomater i olje
3 ss finhakket bladpersille
2 ss finhakket frisk mynte
15 stk sorte oliven
2 ss virgin olivenolje
2 ss hvitløksolje
50 g hasselnøtter ristet i panne

1. Tilbered bulgur som anvist på pakken. Avkjøl.
2. Bland alle ingredienser, unntatt egg, i en bolle. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
3. Del eggene i båter og legg på toppen.
(Matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke