11. des
 
Burger i fullkornslefse

Publisert: 01.okt.2012 04.13
Oppdatert: -
Hamburger er som skapt for rask grilling i en travel hverdag. Her er en litt utradisjonell variant med fullkornslefse og grillet ananas.
Ingredienser
600 gram kjøttdeig
1 ts salt
¼ ts pepper
½ dl vann
1 ss olje til pensling
1 stk rødløk i ringer
4 stk frisk ananas i skiver
4 stk fullkorntortilla
½ pk ruccula
Slik gjør du
1. Rens rødløk, og skjær den i tynne ringer. Skrell ananas, og skjær den i 2 cm tykke skiver.
2. Bland salt, pepper og vann i kjøttdeigen. Ikke rør i deigen for lenge, den skal ikke bli seig. Form burgere og pensle dem med olje. Grill burgere i 4-5 minutter på hver side, og grill samtidig ananasskiver i ca. 2 minutter.
3. Varm til slutt fullkornslefser noen sekunder på grillen, og fyll dem med hamburger, grillet ananas, rødløk og litt ruccola.
Tips: Her kan du også bruke ferdigstekte karbonader som du bare varmer på grillen.
(Matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke