7. des
SØSKENDUO: Karoline og Andreas Amb viser hvordan det «egentlig» står til på Nes.
 
Bygda ingen kunne urbanisere
Fredag klokka 21.00 braker det løs med humor, musikk, revy og stand up i Tingnes Kulturhus når søsknene Karoline og Andreas Amb har première på sitt egenproduserte sommershow, eller «sammarssjåw», som det heter på Nes.

Publisert: 10.jul.2013 04.13
Oppdatert: -
Selv beskriver de showet som en blanding av bygderevy og showkonsert, og dermed er det klart for seks helaftens forestillinger for familier, ungdom og godt voksne fredager klokka 21.00 og lørdager klokka 18.00 til og med lørdag 27. juli. Med seg har søskenparet sitt seksmannsorkester bestående av Vidar Tyriberget (bass), Tommy Kristiansen (trommer), Øystein H. Gravdahl (gitar), Sjur A. Lundstein (Keys), Halvor Berg (gitar) og Agnethe Berger (trompet).
Karoline Amb har bassklarinett som hovedinstrument, men hun spiller også andre blåseinstrumenter i tillegg til keyboard i metallbandet RamZ. Hun er også fast inventar i «Allsang på Tjuvholmen», og i fjor gjorde hun furore med «En bondeforestilling», som trakk fulle hus i Hamar Teater.
Karoline har satt melodi til noen av Prøysens dikt som tidligere ikke har vært tonesatt, og planlegger en innspilling i høst. Noe av dette materialet vil bli brukt på årets sommershow.
Andreas Amb, alias fulltidsråneren Kent Ronny fra Nææs, er musikalsk humorist bade alene og i komikerduoen Amb og Andersen. Som aleneartist gikk han til topps under finalen i NM i student-Stand-Up i 2010.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke