8. des
BYGDA: Ordfører Anita Ihle Steen snakker om bygdenes framtid.
 
Bygda mellom to byer
Nes og Helgøya Bygdekvinnelag arrangerer åpent møte i Tingnes Spiseri mandag klokka 19.30 der ordfører Anita Ihle Steen tar for seg temaet «Bygda mellom to byer. Hva med bygda?»

Publisert: 14.jan.2013 04.13
Oppdatert: -
Ringsaker er landets største jordbrukskommune med 32 900 innbyggere. Rundt 40 prosent av befolkningen bor i byene Brumunddal og Moelv.
Eksisterende arbeidsplasser gir ringvirkninger, og det er en kjensgjerning at flere nordmenn flytter fra bygda til byer og tettesteder enn omvendt.
En framtidsrettet strategi er derfor viktig. Bygda må ha gode tilbud. Kan vi snu flyttestrømmen? Hva skal til for at bygda skal blomstre, og både holde på og tiltrekke seg unge mennesker?
«Når bygdene blomstrer, gror byene» uttalte Henrik Wergeland. For Ringsaker har ordene kanskje framdeles en verdi, melder bygdekvinnelaget.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke