13. des
 
Bygdesnadder 21

Publisert: 06.nov.2013 04.13
Oppdatert: -
Nordbygdarevyen slår også i år til med en porsjon «Bygdesnadder» som serveres i Løten kino for 21. gang. Det er première fredag klokka 19.00 og forestillinger søndag og tirsdag, onsdag, torsdag, fredag og søndag i neste uke. Alle forestillinger starter klokka 19.00. Hva som helst kan skje når paven, eller pavene, kommer på besøk. Stikkord er humor rundt ting som har skjedd siste året, og ting som kunne ha skjedd, og det som kanskje kan komme til å skje - og mye som helt sikkert aldri vil bli virkelighet. Det borger for nye og burleske innfall og skråblikk på både lokale og mindre lokale hendelser. Og uten å røpe for mye av innholdet, er det klart at pavene er ikke som de var i gamle dager, noe møtet med pave den første Anders av Vallset og pave den første Sigmund av Løten beviser. Et møte med Utrykningspolitiet er heller ingen spøk, selv om datteren bak rattet og gamlemor i baksetet tar trafikkontrollen med humør. De har nemlig både det ene og det andre på samvittigheten. I tillegg til Nordbygdarevyens ringrever, har revyen i år fått påfyll av to unge skuespillere, Silje Lindblad Norstrøm fra Elverum og Anders Lillemo fra Vallset. Heljar Berge er instruktør og regissør, Trine Engebakken er revysjef og kapellmester Ole Gjøstøl holder styr på revyorkesteret.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke