buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
KONSERT: Anne Lise Haugsrud ved Barnas stasjon i Hamar inviterer til konsert. FOTO: Eli Haugen
 
Byr på konsert i Domen
Barnas Stasjon i Hamar byr på konsert med Nordic Tenors i Hamardomen onsdag klokka 19.00, og håper at de samtidig kan fokusere på arbeidet de driver.

Publisert: 23.sep.2013 04:13
Oppdatert: -
Hvordan kan det ha seg at Barnas stasjon, som drives av Blå Kors, kan få de kjente tenorene til Hamar og Hamardomen - og til en gratiskonsert?
Forklaringen er at Barnas Stasjon har fått pengestøtte fra Gjensidigefondet, og støtten er todelt. Den ene delen går til aktiviteter for barn og unge.
- Den andre delen er til en informasjonskampanje som er kalt «En oppvekst varer livet ut». Til denne kampanjen reiser nå Nordic Tenors rundt til alle de seks byene i Norge som har en Barnas Stasjon, deriblant Hamar, forteller virksomhetsleder Anne Lise Haugsrud.
Hun har den siste tiden hatt den store gleden av å dele ut gratisbilletter til familier som bruker Barnas Stasjon, til samarbeidspartnere og til flere forretninger i byen.
- Vi håper jo at det skal komme 500 personer på konserten, men det hadde vært veldig hyggelig om vi må sette ut flere stoler, sier Haugsrud. For det er også mulighet for andre som så langt ikke har fått billett, om å få det. Men da må de ta kontakt med Barnas Stasjon på forhånd.
Anne Lise Haugsrud har et håp om at noen av de som er til stede vil si noe om Barnas Stasjon og det arbeidet som drives når konserten er over.
«En oppvekst varer livet ut» blir også synliggjort på konserten.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat