9. des
 
Canadisk i Bluesklubben

Publisert: 09.apr.2014 04.00
Oppdatert: 09.apr.2014 04.00

Gitarfantomet J.W. Jones gjester Hamar Bluesklubb og har konsert på Gregers fredag klokka 22.00. Den kanadiske sangeren og gitaristen J.W. Jones (Josh-Wynne Jones) turnerer konstant og er kjent for sine høyenergiske show. I Guitar World Magazines omtale av albumet «Guitar Masters Vol. 2», plasseres Jones på høyde med gitarstjerner som blant andre B.B. King, Jimmy Page og Carlos Santana, hvilket ledet ham til en samarbeidsavtale med Gibson Guitars. «Med en fot trygt plantet i røttene han kommer fra, flytter denne Maple Blues Award-vinneren alltid grenser ved å skape sanger og liveopptredener som også appellerer til et yngre publikum. Hovedingrediensen er verdensklasseopptredener som begeistrer publikum overalt hvor han opptrer», meldes det fra bluesklubben. På hans nyeste album «Seventh Hour», som er nummer sju i rekka, har han slått seg sammen med den prisbelønte artisten og produsenten Steve Dawson, og på tidligere utgivelser har store bluesnavn som Hubert Sumlin, David «Fathead» Newman, Kim Wilson og Charles Musselwhite medvirket. I mai starter han innspillingen av nytt album med Nashville-produsenten Tom Hambridge bak spakene. J.W. Jones har også delt scene med storheter som Johnny Winter og B.B. King. Med seg til Gregers har han Jamie Holmes på trommer og Laura Greenberg på bass. Gregers åpner dørene klokka 16.00.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke