7. des
 
Cannelloni
Cannelloni er navnet på store hule pastarør. Lasagneplater kan også fylles, og rulles til pastarør om du ikke får tak i Cannelloni. I denne oppskriften har vi fylt lasagneplatene med kjøttdeig, ost og spinat.

Publisert: 10.aug.2015 04.00
Oppdatert: 10.aug.2015 04.00

Ingredienser 4 porsjoner:

400 g kjøttdeig

1 rødløk

150 g frisk spinat

1 båt hvitløk

100 g magerost

2 ss revet parmesan

1 ss margarin til steking

1 ts salt

½ ts pepper

6 lasagneplater

Slik gjør du:

1. Kok lasagneplatene i saltet vann tilsatt litt olje i ca. 5 minutter. Dekk en stekeplate med plastfolie og smør olje over. Ta platene opp av kjelen og legg dem på stekeplaten.

2. Skjær løken i tynne båter og skyll spinaten. Stek kjøttdeigen sammen med margarin. Ta opp kjøttdeigen og stek rødløk og hvitløk raskt. Tilsett spinat og smøreost og vend det i pannen. Ha kjøttdeigen tilbake i pannen og smak til med salt og pepper.

3. Legg fyllet i en stripe på lasagneplatene og rull sammen. Legg rullene i en ildfast form. Riv over parmesan og sett formen i stekeovnen ved 225 °C i ca. 10 minutter.

Server gjerne med godt brød eller en frisk salat.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke