14. des
TRAPESKUNST: Trapesartisten Sandra Quaiser svever under telttaket.
 
Cirkus Agora
Cirkus Agora har forestillinger på Tjuvholmen i Hamar mandag og tirsdag klokka 18.00 og ved Stange skole onsdag klokka 18.00.

Publisert: 28.aug.2017 06.09
Oppdatert: 28.aug.2017 06.09

Årets program er internasjonalt. Fra Moldova kommer sjongløren Antonin Rapolli og hans partner Helena, som ifølge pressemeldingen har begeistret titusenvis av mennesker i noen av Europas største og mest anerkjente sirkus. Balansekunstneren David kommer fra Italia og utfører halsbrekkende balansekunst på balanserullebrett, eller Rola-Rola, som det heter på fagspråket.

Klovnen Pepino fra det stolte sirkuslandet Tsjekkia står for forestillingens humoristiske høydepunkt med sine tøysete påfunn og sprell.

Håndstandsakrobaten Leroy Quaiser og trapesakrobaten Sandra Quaiser kommer fra Tyskland, og den prisbelønte artisten Roberto fra Italia serverer pizza på snurrende tallerkener i et forrykende tempo.

Hunden Boffo er ifølge sirkuset kanskje verdens smarteste, og sammen med Helena fra Slovenia viser den sine tricks for første gang i Norge.

Slinky er årets merkeligste innslag. Om det er en orm eller et sjømonster vet ingen.

Et møte med sirkusets shetlandsponnier Felix og Alex står også på plakaten.

Forestillingene varer i rundt to timer inkludert en pause på ti til 15 minutter.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke