8. des
Duehviskeren Andrejs Fjodorovs
 
Cirkus Arnardo

Publisert: 06.jun.2013 04.13
Oppdatert: -
Så er det klart for sirkus i byen igjen. Cirkus Arnardo skulle egentlig plassere teltet på Tjuvholmen, men dit er det ikke lett å komme når undergangene er fulle av vann. Derfor blir det sirkus på Grevløkka grusbane. Den 65. sesongen kjører program med alt fra latter, fryd, styrke, smidighet, hurtighet og ikke minst til eleganse. Barna, og de voksne med, vil sikkert synes godt om klovnertrioen Rivelios. De kommer med mange gags og overraskelser tette som hagl. Og skikkelig sirkus har mange dyr. Elefanten er selvfølgelig «tyngdepunktet». Men det er med hunder, hester, kameler og ikke minst duer. Å få se en dueballett hører ikke til det helt vanlige. Diablos er det kanskje flere som har prøvd og unge Devid Tsytko har et fartsfylt nummer med diablos. Og ikke minst foregår det også noe høyt under sirkuskuppelen.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke