10. des
Original bildetekst: EKTE KLOVNER: The Balders er smilets mestere. *** Local Caption *** EKTE KLOVNER: The Balders er smilets mestere.
 
Cirkus Arnardo er tilbake i Hamar

0
Publisert: 09.mai.2015 04.00
Oppdatert: 09.mai.2015 04.00

Lørdag og søndag det duket for godt gammeldags sirkus på reveløkka i Hamar. i år er Cirkus Arnardo det eneste sirkuset som turnerer landet rundt. I år kan Arnardo by på blant annet følgende: Gentlemannstyven Kenny Quinn som rapper mobilen din, slipset, brillene og nøklene dine. Cesar Pindo er ecuadorianeren som opphever anatomiens lover og får armer og bein til å sprike i alle mulige retninger. Ellers kan du se prisvinnende pudler, pulserende hula-hoop dansenummer, klovnen Jimmy, trampolineshow. og mye, mye mer.

Arven etter bestefar Arne Arnardo ivaretas av Are og Paola Arnardo. I sirkusets egen omtale av paret heter det: « Parets magiske illusjoner gjør at du ikke tror det du ser, og at du ikke ser det du tror.»

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke