9. des
EKTE KLOVNER: The Balders er smilets mestere. FOTO: TOM HAGA/CIRKUS ARNARDO
 
Cirkus Arnardo jubilerer
Cirkus Arnardo feirer 65 år i år og lørdag og søndag klokka 16.00 er det forestillinger på Greveløkka grusbane i Ankerskogen.

Publisert: 23.mai.2014 04.00
Oppdatert: 23.mai.2014 03.59

Årets ensemble består av dyr og artister som er prisvinnende tungvektere i den internasjonale sirkusmanesjen.

- Med årets show har vi virkelig truffet spikeren, eller rettere sagt teltpluggen på hodet, sier sirkusdirektør Arild Arnardo.

Fra programmet nevner vi den klassiske klovnetrioen The Balders. Flere ganger dukker de opp i løpet av forestillingen, ofte når en minst venter det. Duo Urban er en av flere entreer som trigger menneskets evne til å la seg imponere. Duoens mannlige halvdel, Carlo Urban, høstet «kontinentets høyeste applaus gjennom alle tider» i Australia, og har hatt stor suksess som trapesartist hos Cirque de Soleil, og har gjort 450 trippelsaltoer i Circus Circus Reno, i Nevada, USA. Sammen med sin kvinnelige makker er duoen grasiøse i luften mellom sagflis og telthimling. 200 år etter at tipp, tipp tippoldefar startet som Berousek-dynastiets første sirkusartist, bærer Robi Berousek akrobatgenene videre med virvlende tennisracketer og frittstående stige uten støtte. Brødrene Mike & Thomas har også de fryktløse genene som utfordrer tyngdelover og hva som skal være mulig. De to høythoppende artistene har mye å lære bort til alle som har en trampoline i hagen hjemme. Soldiers Crew byr på breakdance, og Arild Arnardos eldste barnebarn Arne Otto Luigi har sin tredje sesong med hester i manesjen. Etter ham i forestillingen utfører foreldrene Are og Paolina sine illusjonsnumre.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke