23. okt
MANESJEFEST: Med Cirkus Minimax.
 
Cirkus Minimax

Publisert: 11.jul.2015 04:00
Oppdatert: 11.jul.2015 04:00

Under vignetten «På vei med glede, humor og spenning» presenterer Cirkus Minimax en helt ny forestilling når de kommer til Mjøsa Ferie og Fritidssenter med forestillinger søndag og mandag klokka 18.00. På nytt reiser sirkusdirektør Carl-André Hjelvik og hans artister rundt om i landet med sitt lille minisirkus. – Cirkus Minimax ønsker velkommen til en verden fylt med latter og fryd, styrke, smidighet, hurtighet og ikke minst eleganse. Det garanteres for førsteklasses artisteri fra begynnelse til slutt i landets minste sirkus. Et besøk hos Cirkus Minimax skal merkes i mange muskler og sanser. Ikke minst skal lattermusklene få kjørt seg godt i årets show. Det vil den populære klovnen Gugge fra Danmark sørge for. Vi er også meget stolte over å kunne presentere et forrykende sjonglørnummer av ypperste kvalitet framført av Oliver Berdino. Oliver er kjent fra det store danske Cirkus Arena, forteller sirkusdirektør Carl-André Hjelvik. Videre i programmet blir det akrobater, balanseartister, breakdance, diabolo og fakirshow. Et annet populært innslag, er sirkusets faste varemerke sirkusskolen, der publikum selv får prøve seg som ekte artister ved hjelp av sirkusets artister.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke