7. des
TILBAKE: Sky High på sportsbaren.
 
Clas Yngström og Sky High

Publisert: 27.feb.2013 04.13
Oppdatert: -
Clas Yngström og Sky High kommer tilbake til Hamar og Hamar Sports Bar & Live Scene torsdag kveld. Siden sist Clas Yngström var på Hamar, har han blitt tatt inn i Blues Hall of Fame, som første skandinav, sammen med Sven Zetterberg og Bruno Yxenholm. Sky High har gjestet scenen på Hamar Sports Bar & Live Scene to ganger tidligere, og gjestene omtaler dem som noe av de bedre som har vært på Hamar på flere år. Selv etter 30+ år elsker en av Europas hvis ikke verdens beste bluesrockgitarister å stå på scenen, og han spiller like energisk nå som for 20 år siden. Sky High, frontet av den eksepsjonelle sangeren og gitaristen Clas Yngström, omtales som et av Europas beste bluesrockband. De er klart influert av Jimi Hendrix, men musikken har også elementer fra texasblues, funk, jazz og svenske folketoner. Siden starten i Göteborg i 1978 har de gitt ut 15 album og holdt mer enn 4.000 konserter verden over. Yngström forteller at det for hans del startet i 1962 da han fikk sin første gitar en Hagström Kent i julegave av sin far. Det store forbildet var The Shadows og 50- og 60-tallsmusikken med Hank B. Marvin, Muddy Waters, Albert King og Jimi Hendrix i spissen.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke