6. des
LOKALE COWBOYER: Jevnheim, Røysheim og Holmlund spiller lørdag.
 
Countryrock på Bakgården Pub
Fredag er Tom Erik Holmlund ute med nytt band og presenterer ekte americana og hardt rockende country i hjembyen Brumunddal. Ikke nok med det: Lørdag spiller Darkwood Boys, som også er på hjemmebane.

0
Publisert: 08.mai.2014 04.00
Oppdatert: 08.mai.2014 04.00

White River Junction, som Holmlunds nye band heter, spiller egne låter, men gjør også klassiske covere. Det er gjerne av artister som er og har vært innovatører i utviklingen av denne musikken fra 60-tallet og fram til i dag. Det blir sanger med trøkk, fest og moro, men også noen sarte ballader. White River Junction består av Tom E. Holmlund (vokal), Annar By (gitarer), Bjørn Thomassen (bass), Magnus Østvang (B3 og piano) og Marius Book (gitarer, mandolin og dobro).

Den akustiske trioen Darkwood Boys består av Trond Jevnheim (bass), Kjell Røysheim (gitar/sang) og John Arne Holmlund (gitar/sang). Under de glade maidager, lørdag, varter de opp med fornyet repertoar. Liker du låtene til Creedence, The Mavericks, Hellbillies, Dwight Yoakam, Steve Earle og Eagles vil du få høre sanger du sikkert vil synge med på! Altså begge dager hos Bakgården Pub.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke