14. des
 
Dagfinn Lyngbø gir lyd fra seg

Publisert: 30.jan.2014 04.13
Oppdatert: -
Komiker Dagfinn Lyngbø kommer til Scandic Scene fredag klokka 19.00 med sitt nye show «Dagfinn lyngbø - Stereo». Hva har mopeder, kaffetraktere, småbarn, hester, telefoner, dansker og idolvinnere til felles? De avgir lyd. Pipelyd, ulyd, gromlyd, dunkelyd, skrapelyd og koselyd. Lyd, i begrepets videste forstand, er altså nøkkelordet i det nye showet til Dagfinn Lyngbø. Med seg på scenen har Lyngbø med seg musiker og barndomsvenn, Bjarte Jørgensen, som har en sentral rolle i showet. Ikke bare som akkompagnatør og duettpartner, men også som tekstforfatter, danser og skuespiller. Kjetil Husøy har ansvar for lyddesign og Trond Kjørlaug er showets lydteknikker. Etter premièren i august i fjor var både publikum og pressen begeistret, og flere anmeldere rullet terningene til seksere. «Viktig melding - lytt til Lyngbø», skrev Dagbladet, Bergens Tidende kalte showet en latterbombe, mens VGs anmelder brukte superlativet «humorgull». Dagfinn Lyngbø (født 1972) er en av pionerene innenfor norsk stand-up. Det begynte med korte humorinnslag på en liten pub i Bergen, og utviklet seg til å bli helaftens forestillinger, som trekker fulle hus landet rundt. Lyngbø har mottatt ikke mindre enn sju Komipriser, senest «Årets Stand Up» i 2011. Hans to siste forestillinger «Ka e' vitsen?» og «Evolusjon» regnes som to av tidenes beste stand up-forestillinger og sistnevnte ble sett av rundt 150.000 mennesker fordelt på nærmere 400 forestillinger.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke