7. des
DAMER: DameEtagen og deres musikalske gjester inntar Hydranten.
 
DameEtagen

Publisert: 19.nov.2011 04.12
Oppdatert: -
I TV2s premiere på programserien «Ønskedrømmen» lørdag kveld, kan du se og høre vokalensemblet DameEtagen, og søndag kveld stiller de til konsert på Hydranten i Hamar med musikalske gjester.
DameEtagen teller 13 damer fra Østlandet under musikalsk ledelse av Siri Christensen. De så dagens lys i 2007 og medlemmene er erfarne vokalister og solister fra diverse kor og vokalgrupper.
Damene baserer sitt repertoar på vokale arrangement bestående av tre hovedstemmer, to «krydderstemmer» og solister. Låtene er spenstige og tette, klangfulle og tøffe.
Repertoaret består av damenes egne favoritter, arrangert og tilpasset denne spesielle sammensetningen av stemmer. De er inspirert av pop, soul, jazz, blues og gospel, fra skikkelig tempotrykk til myke balladetolkinger. Siri Christensen står for arrangementene.
Med seg søndag har de tonefølge fra Lasse Gulbrandsen (piano), Frøydis Grorud (saxofon/fløyte) og Eivind Kløverød (perkusjon).
DameEtagen sang også på NRK Sommeråpent i sommer og holdt konserter på blant annet Bluesfestivalen i Notodden, Elvefestivalen i Drammen, Kongsberg Jazzfestival i flere år, samt konserter over hele Østlandet og turné på Gran Canaria.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke