11. des
FYRVERKERI AV STEMME: DANA FUCHS
 
Dana Fuchs med band
Dana Fuchs er på Norgesturné, men med bare tre stoppesteder. Lørdag er det ene stoppestedet Hamar Sports Bar & Live Scene.

Publisert: 08.mar.2013 04.13
Oppdatert: -
Dana Fuchs er i besittelse av en vulkan av en stemme. Det er lett å være enig med New York Press når de skriver at «Dana Fuchs just sings like a bastard». Når en hører henne i fri flyt og total utfoldelse, så er det umulig og ikke bli imponert og bergtatt. Det er rock, det er soul, det er blues, det er pop - det er rett og slett bra musikk levert med en sjokkerende intensitet og utstråling som det er få forunt å være innehaver av.
Dana Fuchs har alltid sunget. Det er en gave som hun er født inn i. Med eldre søsken som hadde band i garasjen hjemme i Florida, og med musikkinteresserte foreldre som spilte Ray Charles og Hank Williams på platespilleren, så var ikke vegen lang til egen musikkutfoldelse. Dørene åpner klokka 21.00, med konsert start klokka 22.00.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke