13. des
Glade Dansevenner og Vagabond lover full trøkk
 
Dans med Vagabond

Publisert: 06.jun.2012 04.13
Oppdatert: -
Glade dansevenner har i lang periode danset på Høyvang. Men de ønsker at huset også kan brukes av dem som ikke danser. Derfor har de denne fredagskvelden laget i stand pub og mere til i andre etasje. I første etasje spiller Vagabond, mens i andre etasje er det montert storskjerm. På den måten kan de i andre etasje både se og høre bandet. Er det fint vær kan de sågar sitte ute på den store verandaen. I første etasje derimot er det stor dansesal, så mange får svingt seg. Dørene åpner klokka 19.00, mens Vagabond entrer scenen klokka 21.00.
Vagabond består av Lars Espen Skogvold som er vokalist, gitarist, lydmann, låtskriver og produsent. Tommy Michaelsen er vokalist og trommeslager. Hans Olav Trøen sørger for pausepraten, er humørspreder og bassist. Mens Bo Thomas Bråten sitter ved pianoet og orgelet, men han trakterer også trekkspillet.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke