7. des
DANS: Fredag blir det dans med Yankee (bildet) og lørdag med Vagabond på Tjuvholmen.
 
Dans på Tjuvholmen

Publisert: 08.jul.2011 04.12
Oppdatert: -
Fredag og lørdag blir det dansemoro ved Mjøsas bredd på Tjuvholmen i Hamar.
Fredag kveld kan du svinge deg til musikk av Yankee på Tjuvholmen kro, og lørdag kveld kommer Vagabond til kroa for å sørge for dansemusikken.
På Tjuvholmen herjer også Eldar Vågan og Bjørn «Gufrid» Kleiven med sitt sommershow «Feit`n og Fia», og Tore Petter på kroa forteller at dansen starter rett etter at showet er ferdig og de verste latterkulene er over.
Yankee kommer fra Toten. Bandet så dagens lys i 1969, og sommeren 1974 startet de profesjonelt.
Bandet har lagt opp en fleksibel stil, og har i alle år blitt regnet blant eliten av norske cover-, party- og danseband.
De har spilt inn fem Lp-plater med eget materiale, og mange av låtene har ligget på norsktoppen. Yankee har også vært med i en rekke TV-programmer.
I tillegg til egne låter teller repertoaret de store rockeklassikerne fra 70-80 tallet fram til i dag, samt hits fra ulike sjangere.
Vagabond er også et av de heteste navnene blant norske party- og danseband.
Bandet startet sin karriere i 2008, og fikk Spellemannspris i 2010. Vagabond har også deltatt i en rekke TV-program, som «Beat for beat» og «Sommeråpent» på NRK.
Bandets første plate kom i 2009, men de er best kjent for sine liveopptredener over det ganske land.
Stikkord er fengende og dansbare låter, vakre ballader, håndplukkete coverlåter og låter fra tiden da bandets Tommy Michalsen og Lars Espen Skogvold var vokalister i henholdsvis Picazzo og Trond Erics.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke