14. des
TIL DANS: Med Contrazt.
 
Dansegalla i Vålerhallen

Publisert: 05.apr.2013 04.13
Oppdatert: -
Den første av to dansegallaer i Vålerhallen i år går av stabelen lørdag med musikk av ingen ringere Ole Ivars og Contrazt. Musikken starter klokka 20.00 og fortsetter uten opphold til klokka 02.00. Dørene åpner klokka 19.00. Ole Ivars har nesten 50 år på nakken, og er uten tvil danseorkester nummer en i Norge. Ole Ivars er grossister i Spellemannspriser, og kan også skilte med svensk gullplate fra 2007. De er kåret til tidens beste norske danseband, og har solgt over en million plater. Ole Ivars er ansvarlige for landeplager som «Nei så tjukk du har blitt», «Jag trodde änglarna fanns», «Kongen av campingplassen» og mange, mange flere. «Folkets favoritt», Contrazt med vokalist Gro Anita Johansen i spissen, var det mestselgende dansebandet i Norge i fjor, og de mottok bransjeprisen «Gullskoen» som «Årets danseband». Deres nye plate og nummer åtte i rekka, «I hundre», er ute for salg i disse dager. Våler Idrettsforening er arrangør.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke