13. des
DANSEN GÅR: Så lenge beina orker.
 
Dansemoro for hele familien

Publisert: 23.jan.2015 04.00
Oppdatert: 23.jan.2015 03.59

Det er tid for dansemoro for hele familien, og oppstart av Hedmark Juniordanselag på Østvang skole lørdag klokka 16.00-21.00 i regi av Hedmark folkemusikklag og «Lek Østa! - Bygda dansar i Hedmark». Målgruppa er barn, unge, unge voksne og voksne nybegynnere og mer erfarne dansere. Ungene må selvsagt ha med en eller flere voksne. Det blir varierte danseaktiviteter for ungdom og unger, med erfarne danseinstruktører, og dagens avrundes med åpent hus med dans til levende musikk for alle. Stikkord er halling, pardanser, sangleker og ringdanser. Klokka 16.00 starter danseaktivitetene med mye lek og moro. Deltakerne deles inn i grupper etter alder og nivå. Margrete Nordmoen og Inga Myhr er instruktører, og musikken besørges av Thomas Nilssen (trekkspill), Marius Berglund (trekkspill) og Leif Ingvar Ranøien (torader). Her blir det også en økt med halling og akrobatikk med instruktør Simon Hesselberg Løvald. Middag serveres klokka 17.00, og til middagen må du melde din ankomst til Kirsti Thoresen eller Stine Rønes innen fredag. Klokka 18.00 fortsetter danseaktivitetene, eventuelt i grupper. Klokka 19.00 er det offisiell åpning av Hedmark Juniordanselag med påfølgende åpent dansehus der Leif Ingvar Ranøien og Marius Berglund spiller opp til dans.Og dansen går så lenge danserne har krefter i beina.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke