7. des
JULEFORESTILLING: For hele familien.
 
«Den fjerde vismann»

Publisert: 14.des.2012 04.13
Oppdatert: -
Julekonserten «Den fjerde vismann» framføres i Filadelfia Hamar i tre forestillinger i menighetens lokaler i Seminargata 31, lørdag klokka 19.00 og søndag klokka 14.00 og 16.30. «Den fjerde vismann» er en julekonsert for hele familien med kjente og kjære julesanger vevd inn i et julespill og julehistorien om de vise menn med en liten vri. Konserten har høy sjarmfaktor med lokale barnekor som setter julestemningen for liten og stor. Filadelfias egne musikere og dansere og Filadelfias barnekor deltar, og en egen sanggruppe er satt sammen for anledningen. Konserten byr også på gjesteartistene Anette Vedvik fra The Voice Norge 2011 og Amberly Thiessen, som kom på sjette plass i Canadisk Idol i 2008. Regien og ideen er ved Elizabeth Muren, som står bak storsatsingen og musikalfilmen «Yeshua».
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke