14. des
OM FRIHET: Filosof Kaja Melsom kommer til biblioteket i Brumunddal torsdag kveld.
 
«Den fordømte friheten»
Filosof Kaja Melsom presenterer sin ferske bok «Den fordømte friheten. Et oppgjør med dagens selvrealiseringstyranni» i Ringsaker bibliotek i Brumunddal torsdag klokka 19.00.

Publisert: 22.jan.2018 10.05
Oppdatert: 22.jan.2018 10.05

«Hva skjer når den friheten våre foreldre og besteforeldre har kjempet for, blir vår fiende?»

«Kaja Melsoms påstand er at jo mer frihet vi skaffer oss og jo flere valgmuligheter vi får, desto mindre frie blir vi. Vi har masse fritid, men blir stadig mer stressa. Og jo mer vi fokuserer på romantikk og sex, desto mer strever vi med forholdene våre. I denne boka viser Melsom gjennom eksempler fra hverdagslivet hvordan våre feilaktige forestillinger om frihet fører oss inn i ufrihet og uro. «Den fordømte friheten» gir nyttige verktøy for å komme til bunns i et gjennomgripende problem i vår tid», skriver Gyldendal forlag om boka.

Kaja Melsom er cand.philol. i filosofi, samfunnsdebattant og stadig gjest i NRK, blant annet i Verdibørsen. Til daglig arbeider hun som seniorrådgiver i livssyn og etikk i Human-Etisk Forbund.

Kveldens arrangeres av Ringsaker bibliotek og Human-Etisk Forbund, Ringsaker

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke