7. des
mange underholdere: Solvang Grendehus får besøk, mens Terje Søhagen tar turen til Furnes.
 
Den internasjonale eldredagen
Den Internasjonale eldredagen 1. oktober markeres i alle kommuner.

Publisert: 30.sep.2013 04.13
Oppdatert: -
I Hamar er det samling på grendehuset Solvang, Vangbana tirsdag klokka 11.00. Der blir det sang, musikk og et lite faglig innslag. Bybuss 5 stopper ved Klukstuen. Hamar velferdssentral har tirsdagskaffe klokka 11.00. Odd Kjell Skjegstad skal holde foredrag om «Mangfoldige Kjell Aukrust». som var maler, forfatter, humorist, skribent og tegner.
Ilseng Samfunnshus er samlingsstedet for pensjonistene i Stange. Der blir det foredrag ved Wetterhus, som vil snakke om medisiner de siste 50 årene. Brennhaugjinten underholder. Ordfører Nils Røhne kommer, mens Arve Fossum er dagens konferansier. Det hele starter klokka 16.30 tirsdag. Selvsagt blir de god bevertning.
Furnes pensjonistforening markerer dagen med samling på Kvarstad klokka 11.00. Der vil Anders prest si noen ord. Så blir det allsang og underholdning av lokale krefter. Kaffeservering hører med og ikke minst underholdning, som Terje Søhagen sørger for.
Til Buttekvern i Brumunddal kommer Lillebjørn Vasaasen og Olga Bakken. De vil holde konserter klokka 11.00 og klokka 13.00 i forbindelse med eldredagen. Kaffeservering hører med.
På Tingvang, som også ligger i Ringsaker, arrangerer Ringsaker Bygdekvinnelag og Eldrerådet i Ringsaker fest for alle eldre i kommunen fra klokka 13.00. De har engasjert Sangens glade tropp som synger og spiller. Lars Erik Hermansen vil snakke om kommunens eldreomsorg. Så blir det mer underholdning ved Kari Skanche. Selvsagt blir det både servering og utlodning der også.
Sikker markering flere andre plasser også.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke