7. des
GJESTESPILL: Med Teater Manu.
 
«Den Stundesløse»

Publisert: 04.nov.2015 04.00
Oppdatert: 04.nov.2015 03.59

Onsdag klokka 19.00 har Teater Manu gjesteopptreden med «Den Stundesløse» av Ludvig Holberg på Teater Innlandet scene i Hamar kulturhus. Plottet er som følger: Herr Vielgeschrei er helt overbevist om at han har så forferdelig mye viktig å gjøre. Han stresser omkring og klager over at han har dårlig tid. Men egentlig får han ikke gjort noe som helst. Ulykkeligvis har han i farten kommet til å love bort sin skjønne datter Leonora til bokholder Madsens sønn Peder. Vielgeschrei bryr seg ikke om at Leonora egentlig elsker Leander. Men stuepiken Pernille finner seg ikke i at kjærligheten ofres på et så skammelig vis. Hun utnytter Vielgeschreis svakheter og tar sakens videre gang i sine egne hender. Med kvinnelist, narrestreker og forvekslinger sørger hun for at både fornuften og kjærligheten seirer til slutt. Scenespråket er norsk tegnspråk. Iscenesettes med norsk tale ved stemmeskuespiller. I stykket møter vi skuespillerne Ronny Patrick Jacobsen, Ipek Mehlum, Lars Otterstedt, Mira Zuckermann, Truls S. Yggeseth, Agata Wisny, Paal Richard Peterson og Olgeir J. Hartvedt, og stemmeskuespillerne er Marit Synnøve Berg og Kjersti Fjeldstad. Bentein Baardson har ansvaret for regien og scenografien er ved Gjermund Andresen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke