11. des
AKUSTISK: Med Bent Ivar «Depui» Tversland.
 
Depui besøker Tante Gerda

Publisert: 13.jun.2012 04.13
Oppdatert: -
Depui er egentlig et band med fem medlemmer, men lørdag klokka 14.00 kommer frontfigur Bent Ivar «Depui» Tversland alene til Tante Gerda i Hamar for å gi en akustisk konsert. Navnet Depui kommer fra den franske kongefamilien, der det i fordums tider fantes en hoffnarr som ble kalt Depui. Musikken blir ofte beskrevet som leken og djupsindig blanding av Tom Waits og hestejazz, litt som Lady Moscow, som spilte på Tante Gerda i vår. Med bandet har han gjort flere jobber land og strand rundt, og akustisk har de også trukket fulle hus på fire av sine konserter. Den første singelen fra albumet «Demon Heartache» kommer ut i slutten av juli. Singelen ble plukket opp av Wimp bare en time etter den ble lansert, og har allerede lugget blant topp ti på iTunes listene. I 2010 ga Bent Ivar Tversland ut en ep-plate med låtene «Here we go», «On the Edge» og «Start Healing». «Bent Ivar har i flere år jobbet hardt med musikken han har laget. Som handler om å se lyspunktet i livet. Musikken er inspirert av diverse eldre Balkan beat, fransk amoir-musikk, og meksikanske preferanser. Til sammen har han funnet lydbildet som ligger i Cowboyens ville mekka», heter det på Depuis Facebook-side.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke