6. des
SJELFULLT OG VARMT: Med Lewi Bergrud, (f.v.) Gaute Ormåsen, Morten Reppesgård og Kristin Sevaldsen.
 
Der det er hjerterom ...
Gaute Ormåsen, Lewi Bergrud, Morten Reppesgård og Kristin Sevaldsen slår seg sammen og reiser på turné rundt Mjøsa, og torsdag klokka 21.00 har de konsert på Herredsvang.

Publisert: 10.apr.2014 04.00
Oppdatert: 10.apr.2014 04.00

De har samarbeidet på kryss og tvers i ulike konstellasjoner, men som kvartett har de ikke jobbet sammen før. Konsertprogrammet består av materiale fra salmealbumet «Treasure», Ormåsens salmeprogram «Fra Sjel til Sjel» og låter skrevet av de medvirkende. Bakgrunnen for samarbeidet er at Lewi Bergrud, Kristin Sevaldsen og avdøde Dag Stokke ga ut salmealbumet «Treasure» i 2009, og 2011 hadde Gaute Ormåsen première på sitt salmeprogram «Fra Sjel til Sjel». Sevaldsen og Reppesgård var musikere i programmet. Gaute Ormåsen ble kjent i Idol 2003 og en rekke TV-opptredener og plateutgivelser etter suksessen. Gaute har de siste årene turnert mye med den kjente svenske sangeren Cecilia Vennersten og med egne konsertprogram. Saksofonist og komponist Kristin Sevaldsen har gitt ut flere album og turnert nasjonalt og internasjonalt med egne produksjoner og i samarbeid med andre artister. Hun er nå i gang med å skrive musikk til det femte albumet på eget selskap. Vokalist og bassist Lewi Bergrud kom med sitt første soloalbum «Don't Leave» i 2013. Han er også fast bassist i søskenbandet Narum og Urbane totninger. Pianist og keyboardist, komponist og produsent Morten Reppesgård har vært kapellmester for store oppsetninger musikaler, og har turnert med flere norske store artister.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke